''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Συμφωνία συνεργασίας OKTABIT - GIGABYTE


Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ με την εταιρίαGIGABYTE, με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση του συνόλου της προϊοντικής γκάμας των motherboards & καρτών γραφικών στην ελληνική αγορά. H νέα συνεργασία εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της ΟΚΤΑΒΙΤ να ενισχύει την εικόνα της εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της στην ελληνική αγορά και η επιλογή της εταιρίας GIGABYTE έγινε με κριτήριο την κορυφαία της θέση στην παγκόσμια αγορά, την ευρεία γκάμα προϊόντων και την τεχνολογική υπεροχή. - H εταιρία GIGABYTEιδρύθηκε το 1986, απασχολεί περισσότερους από 7500 εργαζομένους παγκοσμίως, κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά υψηλής τεχνολογίας και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο portfolio προϊόντων που περιλαμβάνει εκτός από κάρτες γραφικών και motherboards τις εξής κατηγορίες: επιτραπέζιους και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακά, servers, δικτυακά προϊόντα, κ.α.

Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 και εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιημένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρίες του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου