''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Δυσάρεστες αναμνήσεις στα σκουπίδια!


Θα πρέπει να ξεχνάμε τις δυσάρεστες αναμνήσεις ή μήπως να τις κομματιάζουμε; 

Υπό τη σκέπη μιας διοργάνωσης, για την οποία οι υποστηριχτές της ελπίζουν να γίνει παράδοση, κάτοικοι της Νέας Υόρκης αλλά και τουρίστες κλήθηκαν την περασμένη Κυριακή στην πλατεία Times Square για να ταΐσουν έναν τεραστίων διαστάσεων καταστροφέα εγγράφων με τις κακές άσχημες αναμνήσεις του 2008.

«Πρόκειται για τον τέλειο τρόπο για να προχωρήσει κανείς στον επόμενο χρόνο,» σχολιάζει η Kathryn Bonn από τη Νέα Υόρκη, η οποία κατέστρεψε την έντυπη μορφή του e-mail με το οποίο την χώρισε ο πρώην φίλος της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,"Good Riddance Day," κάποιοι συμμετέχοντες έγραψαν σε ένα χαρτί τη λέξη «καρκίνος» ή «χρηματιστήριο» και το κατέστρεψαν ενώ κάποιοι άλλοι περισυνέλλεξαν αποκόμματα τραπεζικών συναλλαγών.

Ο Jay Ballesteros, κάτοικος της πόλης, κέρδισε το βραβείο των $250 για την πιο δημιουργική ιδέα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Jay παρουσίασε μια κάλτσα η οποία στην ουσία αντιπροσώπευε όλες τις κάλτσες που μένουν χωρίς ζευγάρι μετά από μια πλύση.

«Ελπίζω τώρα με το χρηματικό έπαθλο να καταφέρω να πάρω μερικά καινούργια ζευγάρια κάλτσες.» 

CBS News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου