''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ξεπέρασαν το 1 δισ. παγκοσμίως οι χρήστες του Internet


Η εταιρεία comScore, που ειδικεύεται στη διαδικτυακή έρευνα, συνέλεξε στοιχεία σχετικά με την παγκόσμια χρήση του Internet, από τα οποία προκύπτει ότι το κοινό του Διαδικτύου διευρύνεται διαρκώς. Για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, οι επισκέπτες του Internet ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο.

- Ως χρήστες του Διαδικτύου λογίζονται άτομα από 15 ετών και πάνω, που επισκέπτονται μία τουλάχιστον σελίδα ανεξαρτήτως περιεχομένου από τη δουλειά ή το σπίτι. Η Ασία κρατά τα σκήπτρα της χρήσης του Internet με ποσοστό 41,3% και όπως είναι φυσικό, η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά [17,8% της παγκόσμιας κίνησης]. Η Ευρώπη έχει μερίδιο 28%, ενώ η Βόρεια Αμερική 18,4%, με τις ΗΠΑ να έχουν τη μερίδα του λέοντος [16,2%].

Επίσης, τα στοιχεία της comScore καταδεικνύουν ότι η Google έχει τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς το 77% των χρηστών συνδέονται σε αυτές ή τις χρησιμοποιούν κάποια στιγμή κατά την πλοήγησή τους. Ακολουθούν οι υπηρεσίες της Microsoft [64,2%] και τηςYahoo! [55,8%].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου