''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Μητέρα κότα



Μια κότα στην Κίνα εκδηλώνει άφοβα τη μητρική στοργή της, συγκατοικώντας με μια σκύλα και βοηθώντας τη να μεγαλώσει τα νεογέννητα κουτάβια της.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων από το χωριό Anqian στην περιοχή Fuqing, δήλωσε ότι η κότα μετακόμισε στο σπιτάκι της σκύλας, η οποία γέννησε πριν από μερικούς μήνες. Έκτοτε, η κότα αρνείται να φύγει από το σπίτι με τα κουτάβια, μένοντας όλη τη μέρα μέσα στο σπιτάκι.

Ο ιδιοκτήτης προσθέτει επίσης ότι η κότα είναι μάλλον υπερπροστατευτική με τα κουτάβια, αφού δεν επιτρέπει σε ξένους να πλησιάσουν αρκετά.

«Είναι πολύ πιθανό η κότα να ζηλεύει τη σκύλα που έχει απογόνους, ενώ αυτή δεν έχει κανέναν και έτσι προσπαθεί να αναλάβει η ίδια τα μωρά της.»

«Ο σκύλος δείχνει να έχει εγκαταλείψει την ιδέα να διώξει την πεισματάρικη κότα από το σπίτι της αποφασίζοντας να το μοιραστεί μαζί της.»

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου