''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ο άτυχος τζογαδόρος


Ένας άντρας από το Μπάρνσλεϊ του Γιορκσάιρ ανακηρύχτηκε ως ο πιο άτυχος τζογαδόρος του 2008 από την ίδια τη βρετανική εταιρία στοιχημάτων William Hill, αφού έχασε τελευταία στιγμή £795.000. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο 52χρονος Paul Greenwood, πατέρας τεσσάρων παιδιών, πήρε μια καταστροφική απόφαση την 1η Μαρτίου του 2008.

Ο Paul, οπαδός της Manchester United, στοιχημάτισε σε 14 ποδοσφαιρικές ομάδες, όμως παρότι είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής την προτίμηση του, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να αλλάξει την επιλογή της Manchester United με αυτή της Arsenal, η οποία έπαιζε με την Aston Villa.

Δυστυχώς για τον Paul, οι 13 πρώτες επιλογές του αλλά και η Manchester United κέρδισαν το παιχνίδι, όμως η Arsenal δεν τα κατάφερε και έτσι αντί να βρεθεί να πανηγυρίζει αγκαλιά με £795.000, έχασε £10.

«Με πολύ μεγάλη διαφορά από όλους τους άλλους τζογαδόρους, ο Paul ανακηρύσσεται επίσημα ο πιο άτυχος τζογαδόρος στο Ηνωμένο Βασίλειο.»

Η βρετανική εταιρία στοιχημάτων ωστόσο βράβευσε τον Paul με ένα δωρεάν στοίχημα αξίας £1.000. 

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου