''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Κυνηγώντας χαμένες αγάπες



Μια 72χρονη γυναίκα πραγματοποίησε ολόκληρη εκστρατεία για να ανακαλύψει έναν ξένο, ο οποίος της εξομολογήθηκε την αγάπη του πριν από 40 χρόνια.

Η Regina Bradley συνάντησε τον μυστηριώδη Ουαλό στο αεροδρόμιο του Gatwick το Δεκέμβριο του 1968. Οι δυο νέοι κανόνισαν να συναντηθούν, όμως η κυρία Regina έφτασε αργοπορημένη στο σημείο συνάντησης και έτσι δεν συναντήθηκαν ποτέ ξανά.

Η κυρία Regina, από το Llangollen της Βόρειας Ουαλίας, είπε ότι ένιωσε πραγματικά απογοητευμένη. Αργότερα, ωστόσο, παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδιά, αλλά δεν ξέχασε ποτέ τον «γοητευτικό, μελαχρινό άντρα,» όπως δηλώνει η ίδια.

Τώρα, η απογοητευμένη γυναίκα έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα σε διαφημιστικές καμπάνιες σε όλη την Ουαλία αναζητώντας τον παλιό της έρωτα.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Ήταν ο πρώτος που μου είπε πως με αγαπάει και δεν μπορώ να το ξεχάσω εδώ και 40 χρόνια. Ορισμένοι άνθρωποι με περιγελούν, ωστόσο θα ήθελα πάρα πολύ να τον βρω ξανά όσο είναι ακόμα καιρός.»

Η κυρία Regina από τη Βόρεια Ουαλία, παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά, τώρα όμως έχει χωρίσει.

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου