''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Μεγάλη εμπορική επιτυχία για το Guitar Hero 3

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision, που υπογράφεται από τον CEO Mike Griffith, το Guitar Hero 3: Legends of Rock είναι πλέον το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία των video games, όσον αφορά ακαθάριστα έσοδα από τις πωλήσεις. Συγκεκριμένα, το Guitar Hero 3 έγινε το πρώτο παιχνίδι που έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

- Το ορόσημο του 1 δισ. δολαρίων κατερρίφθη κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μια εποχή η οποία ευνοεί εξ ορισμού τις πωλήσεις των video games. Το Guitar Hero 3 έχει κυκλοφορήσει για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες [PC, Xbox 360, PS2, PS3 και Wii] και οι πωλήσεις του αφορούν στο σύνολο των επιμέρους αγορών.

Εν τω μεταξύ, το Guitar Hero αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γιαπροβολή των άλμπουμ που κυκλοφορούν διάφορα συγκροτήματα. Τα στοιχεία που συνέλεξε η εταιρεία Nielsen καταδεικνύουν πως η εμφάνιση ενός συγκροτήματος στο Guitar Hero έχει ως αποτέλεσμα μια αύξηση των πωλήσεών του κατά 15-843%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου