''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

60 χρόνια... έγκυος



Οι γιατροί ενός νοσοκομείου έμειναν έκπληκτοι όταν μία 92χρονη Κινέζα, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά, κυοφορούσε τελικά για 60 ολόκληρα χρόνια το αγέννητο παιδί της.

Η Huang Yijun αποκάλυψε στους γιατρούς ότι το παιδί που κυοφορούσε είχε πεθάνει μέσα στη μήτρα της από το 1948 και δεν προέβη σε απόξεση διότι θα έπρεπε να πληρώσει 100 λίρες στους γιατρούς.

«Ήταν τεράστιο το ποσό τότε, πολλά περισσότερα από τα χρήματα που έβγαζε η οικογένειά μου σε διάστημα κάποιων χρόνων. Δεν έκανα τίποτα, απλά το αγνόησα,» φαίνεται να δήλωσε η κυρία Huang.

Το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν η κυρία Huang προσήλθε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά.

Ο Δρ. Liu Anbin, από το νοσοκομείο Qingshen, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν είδα ότι στην κοιλιά της υπήρχε ένα μωρό. Είμαι γιατρός πάνω από 40 χρόνια και πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο.»

Οι γιατροί τώρα, πραγματοποιούν περαιτέρω εξετάσεις για δουν εάν θα πρέπει να υποβάλουν την κυρία Huang σε επέμβαση για να αφαιρέσουν το νεκρό βρέφος.

Ο Xu Xianming, διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής μονάδας του νοσοκομείου, δήλωσε: «Κανονικά, ένα νεκρό έμβρυο θα έπρεπε να έχει αποσυντεθεί μετά από τόσα χρόνια. Είναι πολύ περίεργο και ακόμα πιο σπάνιο που η κυρία Huang είναι τόσο υγιής.»

China National News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου