''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Μαθήματα αποπλάνησης!



Ειδικοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Potsdam αποφάσισαν ότι οι φοιτητές τους χρειάζονται ακριβείς οδηγίες για να μυηθούν στην τέχνη της ερωτικής αποπλάνησης και του φλερτ με το αντίθετο φύλο, (γιατί όχι;) μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας.

Οι φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα ανέρχονται στους 440 σε αριθμό και ευελπιστούν να βελτιώσουν τις ικανότητές στους στη προσέγγιση του αντίθετου φύλου.

Το «ερωτικό» μάθημα διδάσκεται στο τμήμα Μηχανικών και θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Στο μάθημα μπορούν να συμμετέχουν μόνο άτομα με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, επειδή σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι η ομάδα ατόμων που πάσχει περισσότερο στον τομέα.

Στις παραδόσεις του μαθήματος οι φοιτητές θα μάθουν να «σπάνε τον πάγο» μέσω e- mail, ενώ θα εξασκηθούν στο φλερτ μέσω εικονικής πραγματικότητας και παιχνιδιών ρόλων.

Το μάθημα παραδίδει ο Philip von Senftleben, ο οποίος είναι και συγγραφέας του βιβλίου: Flirter Der Womanizer. Σύμφωνα με τον Senftleben, το μυστικό για την επιτυχία είναι η ψυχραιμία.

Τι άλλο να πούμε; Καλή επιτυχία!

The Inquirer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου