''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Περούκες για σκύλους



Μια εταιρεία από την Καλιφόρνια αναλαμβάνει να κοσμήσει το κεφάλι του κατοικίδιού σας με ποστίς μαλλιών εξαιρετικής ποιότητας!

Οι αδερφές Jenny και Crissy Slaughter από τη Σάντα Μπάρμπαρα συνήθιζαν να ντύνουν τα κατοικίδια τους όταν ήταν μικρές.

Αφού όμως κέρδισαν στον διαγωνισμό ομορφιάς για σκύλους ντύνοντας τον σκύλο τους κουνελάκι του Playboy, συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα, την οποία και έκαναν πραγματικότητα μέσα από το Total Diva Pets.

«Για το φετινό διαγωνισμό, θα χρειαζόμασταν ξανθές περούκες για τους σκύλους που θα υποδυθούν τις σεξοβόμβες φιλενάδες του Hugh Hefner. Δεν καταφέραμε να βρούμε ειδικές περούκες για σκύλους και έτσι προσπαθήσαμε να φτιάξουμε από ανθρώπινες τρίχες, όμως δεν ταίριαζαν,» εξηγεί η Crissy.

«Τελικά δημιουργήσαμε δικά μας σχέδια για τις περούκες σκύλων, οι οποίες τελικά είναι αρκετά χαριτωμένες.»

Η Jenny συμπληρώνει, λέγοντας: «Συνειδητοποιήσαμε ότι η δημιουργία ποστίς για κατοικίδια είναι μια πρωτότυπη αλλά και διασκεδαστική ιδέα. Έκτοτε έχουμε προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή η εταιρεία προσφέρει οχτώ διαφορετικά σχέδια σε πέντε μεγέθη.»

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου