''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Το Wrath of the Lich King στα Multirama

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Tετάρτης 12 Νοεμβρίου, η Multirama ξενυχτάει και παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο expansion του World of Warcraft, το Wrath of the Lich King. Μια μοναδική ευκαιρία θα περιμένει όλους τους φανατικούς του WoW που θα επισκεφτούν τα καταστήματα Multirama Αθήνας στη Στουρνάρη 37 και τη Λεωφόρο Πεντέλης 23 και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 109, αφού θα τεστάρουν το πολυπόθητο Wrath of the Lich King.

- Το Wrath of the Lich King προσφέρει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων στο game, περιλαμβάνει νέα κλάση χαρακτήρων, νέα ήπειρο και νέες δυνατότητες PVP. Με πρωταγωνιστή τον Lich King ο οποίος επιστρέφει για να κατακτήσει τον κόσμο, οι στρατιές των Horde & Alliance προετοιμάζουν τους gamers για απίστευτες μάχες, μετά τα μεσάνυχτα.

Το νέο παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει ξεσηκώσει πλήθος φανατικών gamer και το launch του θα εντυπωσιάσει όλους όσοι μέχρι στιγμής κατάφερναν να πάρουν μια πρώτη εικόνα μόνο σε online video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου