''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Αυτοσχέδιο αμφίβιο αμάξι


Ένας άντρας από την Κίνα αφιέρωσε 13 χρόνια στην δημιουργία ενός «αμφίβιου» αυτοκινήτου. 

Ο κύριος Wang Hongjun, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, από την περιοχή Hebei, είπε πως το αμφίβιο αυτοκίνητο του κόστισε πάνω από 120.000 ευρώ και 13 χρόνια σκληρής εργασίας!

Ο κύριος Wang τώρα οδήγησε το δημιούργημα του στο Πεκίνο προς αναζήτηση επενδυτών.

«Αναζητώ κατασκευαστές αυτοκινήτων που ενδιαφέρονται για το δημιούργημα μου, δεν θέλω απλά να το κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου,» αναφέρει ο Wang.

Το αυτοκίνητο στεγανοποιείται και μετατρέπεται σε αμφίβιο με την βοήθεια ενός τηλεχειριστηρίου, ενώ στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί ένας επιταχυντής και δυο προπέλες.

Ο εν λόγω εφευρέτης δηλώνει πως το αυτοκίνητο επιπλέει μέσα στο νερό, αλλά αρνείται να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για το πώς ακριβώς γίνεται αυτό.

«Είναι μυστικό του επαγγέλματος, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε αποκλειστικά από εμένα.»

Ο Wang πρόσθεσε τέλος ότι έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένως το πρωτότυπο όχημα στο ψάρεμα, ενώ παράλληλα έχει κάνει μακρινές βόλτες με το γιό του. 

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου