''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Γεννήθηκε δικέφαλο αρνάκι


Η γέννηση ενός δικέφαλου αρνιού στη Δυτική Όχθη προκάλεσε έκπληξη στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες της περιοχής. 

Το αρνάκι ονομάστηκε «Holy» («Αγία»).

Ο ιδιοκτήτης του, Muhammed Musab δήλωσε: «Φέτος, η προβατίνα μου γέννησε δίδυμα. Το πρώτο που βγήκε ήταν φυσιολογικό. Το δεύτερο όμως μας επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη. Βγήκε ανάποδα, με τα πόδια, και ξαφνικά βλέπουμε δύο κεφάλια αντί για ένα. Ήταν θέλημα Θεού.»

«Η προβατίνα αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά τα δύο μικρά της. Δίνει πολύ περισσότερη φροντίδα στο φυσιολογικό αρνάκι απ'Α ότι στο άλλο με τα δύο κεφάλια, ενώ σπάνια το πλησιάζει.»

Οι κτηνίατροι, που έφτασαν για να εξετάσουν το νεογέννητο αρνάκι, διαβεβαίωσαν τον ιδιοκτήτη του ότι θα καταφέρει να επιζήσει εάν το φροντίζει ο ίδιος και όχι η μητέρα προβατίνα.

Ο κύριος Musab δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σφάξει ποτέ το αρνάκι για φαγητό και πως θα το φροντίσει όπως θα φρόντιζε οποιοδήποτε πλάσμα του Θεού. 

Mysterytopia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου