''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Γέννησε κοριτσάκι εν πτήσει!


Ένας επιπλέον επιβάτης προστέθηκε την Πέμπτη στη λίστα των επιβατών πτήσης φινλανδικής αεροπορικής εταιρίας μετά την αιφνίδια γέννηση ενός κοριτσιού εν πτήσει, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα την Παρασκευή.

Η γέννηση εν πτήσει πραγματοποιήθηκε σε ύψος 11.000 μέτρων πάνω από το Καζαχστάν.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Μπανγκόγκ και κατευθυνόταν προς το Ελσίνκι. «Ο κυβερνήτης εξέτασε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στη Μόσχα, αλλά δεν υπήρξε άμεση ανάγκη», δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ένας γιατρός και δύο νοσοκόμες που βρίσκονταν στο αεροπλάνο βοήθησαν το πλήρωμα να φέρουν στον κόσμο το κοριτσάκι. Μέσω δορυφορικού τηλεφώνου, συμβουλεύονταν τους ειδικούς στο έδαφος.

Η μητέρα, σουηδικής καταγωγής, και το νεογέννητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Finnair ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στην οικογένεια δωρεάν εισιτήρια για την επιστροφή τους στην Ταϊλάνδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου