''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Νέα έκδοση για το Google SketchUp

Η Google ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της γνωστής εφαρμογής σχεδίασης χώρων SketchUp. Η έκδοση 7 περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, δίχως ωστόσο να απομακρύνεται από τον επιτυχή δρόμο που έχουν χαράξει οι προηγούμενες εκδόσεις. Στην τελευταία έκδοση, η Google έδωσε έμφαση στην ευκολία χρήσης, έτσι ώστε η εφαρμογή να γίνει ελκυστική σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

- Ειδικότερα, το SketchUp 7 περιλαμβάνει νέα smart objects, τα οποία ονομάζονται Dynamic Components, και τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ακόμη κι από τους ελάχιστα εξοικειωμένους χρήστες. Επίσης, η νέα έκδοση περιλαμβάνει βελτιωμένο interface για το γεωγραφικό προσδιορισμό [geo-location] του μοντέλου, ενώ υπάρχει πλέον η δυνατότητα για προσθήκη tags.

Εν ολίγοις, το Google SketchUp 7 είναι εμφανώς βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του και φιλοδοξεί να διευρύνει τη βάση των οπαδών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου