''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ταξί – Καραόκε


Άγχος, κούραση κι εκνευρισμός... Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα των μετακινήσεων μας στην πόλη. 

Τώρα όμως ένας οδηγός ταξί από την Κίνα βρήκε τη λύση για να χαλαρώνει τους πελάτες του, εγκαθιστώντας ένα μηχάνημα καραόκε μέσα στο ταξί του!

Ο Fan Xiaoming ξόδεψε £600 σε τρείς οθόνες, 16 ηχεία, ενισχυτές και φωτισμό αλά ντίσκο.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Xiaoming, η δουλειά του ανέβηκε κατά κόρον από τότε που μετέτρεψε το ταξί του σε μια φυγή από την πραγματικότητα με το όνομα «Το μοναδικό ταξί καραόκε στην Changchun».

«Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν το νούμερο μου για το επόμενο ταξίδι τους,» σχολιάζει ευχαριστημένος ο Xiaoming. «Μερικές φορές ακόμα μου ζητούν να τους κάνω μεγαλύτερη βόλτα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να τραγουδούν.»

Ο ευρηματικός οδηγός αναφέρει ότι η μουσική δεν τον αποσπά από την οδήγηση αφού είναι σαν να ακούει ράδιο.

«Η μόνη φορά που τραγουδώ είναι όταν κάνω διάλειμμα για μεσημεριανό με μερικούς συνάδελφους.»

Ο Fan, οδηγός ταξί για 9 χρόνια, δήλωσε ότι πάντα έτρεφε ελπίδες να γίνει τραγουδιστής, όμως δεν είχε ποτέ το χρόνο, καθώς βρισκόταν πάντα πίσω από το τιμόνι.

«Μια μέρα λοιπόν, ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα, αφού ξοδεύω τόσο χρόνο στο ταξί γιατί να μην εγκαταστήσω ένα σύστημα καραόκε μέσα σε αυτό;»

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου