''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις της Lian Li

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής αλουμινένιων cases Lian Li ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε μια σημαντική οικονομική επένδυση στο εργοστάσιο που διατηρεί στην Ταϊβάν. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία συμπεριέλαβε στη γραμμή παραγωγής ένα νέο μηχανισμό κοπής αλουμινίου που λειτουργεί με λέιζερ. Πρόκειται για τη δεύτερη συσκευή λέιζερ που ενσωματώνεται στην υποδομή της εταιρείας.
 

- Με αυτό τον τρόπο, η Lian Li έχει πλέον τη δυνατότητα να συνεργάζεται στενά με εταιρείες που επιθυμούν να κατασκευάζουν cases για τα προϊόντα τους στις εγκαταστάσεις της Lian Li, εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία της. Η υποδομή της εταιρείες επιτρέπει σε τρίτους κατασκευαστές να υποβάλλουν ένα προσχέδιο και σε τριάντα ημέρες να παραλάβουν τα πρώτα κομμάτια.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η Lian Li σκοπεύει να εγκαταλείψει τα δικά της προϊόντα. Οι υπεύθυνοι διαμηνύουν σε κάθε τόνο ότι δεν τίθεται θέμα περιθωριοποίησης των cases της Lian Li.

Παρά την κρίση που μαστίζει την παγκόσμια οικονομία, η Lian Li εμφανίζεται ανεπηρέαστη από τις εξελίξεις και επενδύει σημαντικά ποσά στην ανάπτυξη των εγκαταστάσεών της. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το παράδειγμά της, καθώς οι επενδύσεις στην αγορά υψηλής τεχνολογίας πρέπει να είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου