''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Η Seagate αναλαμβάνει δράση για τα προβλήματα των Barracuda 1.5TB

Τον τελευταίο καιρό έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα στους σκληρούς δίσκους Barracuda 1.5TB της Seagate. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες με λειτουργικό Mac OS X ή Linux και πολλαπλούς σκληρούς στα συστήματά τους υποστηρίζουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρούνται παύσεις στη λειτουργία του σκληρού.

- Η Seagate ενημερώνει τους πελάτες της ότι μπορούν να επικοινωνούν με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας αν παρατηρήσουν τέτοια φαινόμενα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email στη διεύθυνση discsupport@seagate.com, αναφέροντας την ακριβή φύση του προβλήματος, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τον υπολογιστή τους.

Ήταν θέμα χρόνου να αναλάβει δράση η Seagate, καθώς ο συγκεκριμένος σκληρός είναι ένα προϊόν υψηλού προφίλ και οι όποιες δυσλειτουργίες του έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου