''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Blizzard: Έρχονται κι άλλα expansions για το WoW

Μπορεί να απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο expansion του World of Warcraft, με τον τίτλο Wrath of the Lich King, ωστόσο η Blizzard εμφανίζεται διατεθειμένη να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, κυκλοφορώντας και νέα expansions στο μέλλον. Ο CEO της εταιρείας Mike Morhaime έκανε τις σχετικές δηλώσεις μιλώντας σε συντάκτες του MTV Multiplayer.

- Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Blizzard δήλωσε ότι "θα συνεχίσουμε να βγάζουμε expansions όσο οι παίκτες επιθυμούν να συμμετέχουν στο World of Warcraft", διευκρινίζοντας, πάντως, ότι η εταιρεία μένει προς το παρόν προσηλωμένη στην πορεία του Wrath of the Lich King.

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο κ. Morhaime τόνισε ότι η Blizzard θα βγάζει τακτικά expansions. Δεν είναι, βέβαια, σαφές τι ακριβώς εννοεί όταν λέει "τακτικά". Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το διάστημα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο expansion ήταν δύο χρόνια, περίπου. Στο παρελθόν, η εταιρεία είχε κάνει λόγο για ετήσια expansions και απομένει να δούμε αν θα επανέλθει στο προσκήνιο αυτό το σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου