''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Δωρεάν προϊόντα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της πρωτοβουλίας BizSpark της Microsoft

Στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας BizSpark, η Microsoft Ελλάς ανακοινώνει τη δωρεάν διάθεση προγραμμάτων της σε νέους επιχειρηματίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στο χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου.


- Το πρόγραμμα BizSpark ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Startup Weekend, ενός ειδικού εργαστηρίου επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 21 με 23 Νοεμβρίου στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft. Σκοπός του εργαστήριου αυτού είναι οι συμμετέχοντες να οργανωθούν σε ομάδες και να εκπονήσουν επιχειρηματικά σχέδια με τη βοήθεια των συντονιστών και με τη συνδρομή έμπειρων επαγγελματιών.

Μέσω της πρωτοβουλίας BizSpark, τα άτομα που φιλοδοξούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση στον κλάδο της πληροφορικής και του διαδικτύου, αποκτούν άδειες χρήσης των προγραμμάτων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Επιπρόσθετα, μέσω του Κέντρου Καινοτομίας, η Microsoft θέτει στη διάθεσή τους την τεχνογνωσία και συσσωρευμένη γνώση όχι μόνο των στελεχών της, αλλά και του ευρύτερου δικτύου συνεργατών της εταιρίας, ώστε να καθοδηγήσει και να προβάλει αποτελεσματικότερα το εγχείρημα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου