''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Ξανά έγκυος ο Τόμας Μπίτι



Ο πρώτος άντρας έγκυος, ο οποίος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στα μέσα του χρόνου, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι ξανά έγκυος και περιμένει το δεύτερό του παιδί. 

Ο Τόμας Μπίτι, ο οποίος είχε γεννηθεί γυναίκα, δήλωσε στην εκπομπή του ABC ότι μετά τη γέννηση της κόρης του, Σούζαν, στις 29 Ιουνίου 2008, σταμάτησε να παίρνει αντρικές ορμόνες, με σκοπό να μπορέσει να ξαναμείνει έγκυος.

«Αισθάνομαι υπέροχα,» είπε χαρακτηριστικά ο Μπίτι. «Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όλα πηγαίνουν μια χαρά.»

Ο Μπίτι, ο οποίος είναι παντρεμένος και μένει με την σύζυγό του Νάνσι στο Όρεγκον, είπε ότι αναμένεται να γεννήσει γύρω στις 12 Ιουνίου 2009.

Ο Μπίτι γεννήθηκε γυναίκα, αλλά υπεβλήθη σε ορμονοθεραπεία προτού να ανακηρυχτεί και επισήμως άντρας. Έκανε μαστεκτομή, αλλά διατήρησε τα εσωτερικά γυναικεία αναπαραγωγικά του όργανα όταν υπεβλήθη σε εγχείρηση αλλαγή φύλου στα τέλη της δεκαετίας του 'Α90.

Το ζευγάρι αποφάσισε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, αλλά λόγω του ότι η Νάνσι δεν μπορεί να μείνει έγκυος γιατί έχει κάνει αφαίρεση της μήτρας της, αποφάσισαν να κυοφορήσει το έμβρυο ο Τόμας, μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

Η Σούζαν, το πρώτο παιδί του ζευγαριού, γεννήθηκε φυσιολογικά και όχι με καισαρική. Πριν από τη γέννησή της, ο Μπίτι είχε δώσει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία όπου τον δείχνει με γένια και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, φωτογραφία που είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο. 

CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου