''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Πράσινη κουζίνα από τη Philips


Η πράσινη κουζίνα της Philips, η οποία αποκαλύφθηκε στη Μόσχα πριν από λίγο καιρό, είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οικολογικά πρωτότυπα που έχουν δει ποτέ.

Η κουζίνα του μέλλοντος είναι ενσωματωμένη σε ένα μόνο τραπέζι πάνω στο οποίο μπορείτε να μαγειρέψετε τα πάντα και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας αισθητήρες που θα παρέχουν θερμότητα απευθείας κάτω από το τηγάνι σας.

Μερικά από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της πολύπλευρης κουζίνας είναι ο ελεγκτής θερμοκρασίας του νερού, ένας κομποστοποιητής στο κάτω μέρος του τραπεζιού και ένας τροπικός παράδεισος που μπορεί να κοσμεί την επιφάνεια του τραπεζιού.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον όταν γίνει ποτέ πραγματικότητα αυτή η ιδέα στα σπίτια μας να μην υπάρχει αυτός ο ισχνός κόκκινος φωτισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου