''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Σκύλος... κουμπάρος


Όταν η Harriet και ο Andrew Athay παντρεύτηκαν, δεν υπήρχε καταλληλότερος υποψήφιος κουμπάρος από τον σκύλος τους, τον Ed. 

Ωστόσο ο Ed δεν ήταν ο μόνος σκύλος στο γαμήλιο πάρτι, καθώς οι θηλυκές σκυλίτσες, Humbug and Goulash, συνόδευσαν επίσης το ευτυχισμένο ζευγάρι στην εκκλησία.

Ο Ed φορούσε ένα μοναδικό μίνι σμόκιν για τη μεγάλη μέρα, ενώ τα λαγωνικά Humbug και Goulash φορούσαν ροζ φανταχτερά κολάρα.

Οι Harriet και Andrew ένιωσαν ότι τα χαριτωμένα σκυλάκια θα έπρεπε να τους συνοδεύσουν στο γάμο τους, επειδή αυτά τα ζώα τους βοήθησαν να γνωριστούν.

Το ευτυχισμένο ζεύγος γνωρίστηκε μια μέρα που έβγαλαν για βόλτα τα σκυλιά τους, στην παραλία Mudeford του Dorset τον Αύγουστο του 2007. Καθώς τα σκυλιά τους έπαιζαν, οι Andrew and Harriet έπιασαν τη συζήτηση.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες και από τότε και οι δυο φιλόζωοι ξεκίνησαν να βλέπονται καθημερινά. Πέντε μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2008, καθώς βρίσκονταν διακοπές στο Ντουμπάι, ο Andrew ζήτησε σε γάμο την Harriet.

Γυρίζοντας στο Dorset, ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το γάμο τους, ξέροντας και οι δυο ότι υπήρχαν τρείς ιδιαίτεροι καλεσμένοι που απλά θα έπρεπε να παραβρεθούν στο γάμο. 
Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου