''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Πουλάει τη γυναίκα του!


Ένας άντρας από τη Ρουμανία δημοσίευσε την αγγελία πώλησης της 25χρονης γυναίκας του στο διαδίκτυο, σε ένα έναν δικτυακό τόπο που ειδικεύεται σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. 

Ο 20χρονος Alex Cretu, ο οποίος ζει στο Βουκουρέστι, ελπίζει να κερδίσει £4 εκατομμύρια, όμως έριξε την τιμή στα £3.000 για να επισπεύσει την αγοραπωλησία...

Η αγγελία του αναφέρει: Μοντέλο του 1983 σε καλή κατάσταση πωλείται. Αρκετές δυνατότητες, καλές αναρτήσεις, μεταχειρισμένο. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, το μοντέλο συνοδεύεται από αξεσουάρ 3-4 ετών, απαραίτητη σοβαρότητα.»

Ο Alex ισχυρίζεται ότι δημοσίευσε την αγγελία μετά από την αγανάκτηση που του είχε προκαλέσει η γυναίκα του αλλά και χαριτολογώντας.

Όπως είπε, περίμενε να φύγει η γυναίκα του για δουλειά στην Ισπανία, έτσι ώστε να μην αντιληφθεί τη φάρσα.

Ο Alex αναφέρει ότι δέχτηκε αρκετές προσφορές, όμως καμία από αυτές δεν έγινε δεκτή επειδή είτε οι αγοραστές προσέφεραν λίγα χρήματα είτε ήθελα να αγοράσουν με δόσεις. 

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου