''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Για κακόβουλες αναπάντητες κλήσεις προειδοποεί η Cosmote


Αθήνα: Απατεώνες που χρησιμοποιούν τηλεφωνικούς αριθμούς από το εξωτερικό κάνουν αναπάντητες κλήσεις σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με στόχο να τους εξάψουν την περιέργεια και να τους αναγκάσουν να καλέσουν το πανάκριβο νούμερο για να δουν ποιος τους τηλεφώνησε.

Στην απάτη αναφέρεται ανακοίνωση της Cosmote, η οποία μάλιστα προχώρησε στη φραγή εισερχομένων κλήσεων από τηλεφωνικό αριθμό υψηλής χρέωσης, ο οποίος έχει πρόθεμα +3789 και προέρχεται από τον Αγιο Μαρίνο.

Η εταιρία συμβουλεύει τους συνδρομητές της να αποφεύγουν είτε να καλούν, αν βρουν αναπάντητη κλήση, είτε να μην απαντούν σε κλήσεις από διεθνείς αριθμούς τους οποίους δεν αναγνωρίζουν.

Σε περίπτωση κλήσης από παρόμοιο αριθμό, η Cosmote παρακαλεί τους συνδρομητές της να ενημερώσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου