''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Υπέρ-Υπέρ-Φορητός από την IMOVIO

Η εταιρεία IMOVIO ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν που έρχεται να θολώσει τα όρια ανάμεσα στους φορητούς υπολογιστές και τα PDAs. Το άρτι αφιχθέν iKIT έχει μεν το μέγεθος ενός PDA, ωστόσο δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι πρόκειται ουσιαστικά για φορητό υπολογιστή σε σμίκρυνση.

- Το iKIT διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY και τρέχει σε περιβάλλον Linux. Διαθέτει όλα τα στοιχειώδη προγράμματα για την αξιοποίηση του Διαδικτύου, όπως web browser, e-mail client και instant messenger. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω Wi-Fi, ενώ έχει και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο με τιμή μόλις 132 ευρώ. Μπορεί το iKIT να προκαλεί σύγχυση ως το χαρακτήρα του, καθώς δεν είναι ένα τυπικό netbook ή ένα PDA, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το υποδεχθεί η αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου