''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Γυμνός... κλέφτης


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ένας γυμνός άντρας συνελήφθη ως ύποπτος διάρρηξης την περασμένη Τετάρτη αφού είχε κολλήσει στην καμινάδα ενός καταστήματος Tesco, το οποίο προσπάθησε να κλέψει. 

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε ότι το τμήμα ειδοποιήθηκε να πάει σε κατάστημα του Βρετανικού κολοσσού Tesco, στην περιοχή Pemberton, κατά τις 05:30 το πρωί αφού έλαβε αναφορά.

Αφού η αστυνομία έφτασε στην περιοχή, ανακάλυψε έναν άντρα παγιδευμένο μέσα σε μια καμινάδα. Ο 22χρονος απελευθερώθηκε από τους άντρες της αστυνομίας και αφού αποκαλύφθηκε ότι ήταν γυμνός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο και τώρα βρίσκεται υπό κράτηση.

«Θεωρούμε ότι ο νεαρός ξεγυμνώθηκε στην προσπάθεια του να ξεσφηνώσει από την καμινάδα,» αναφέρει η αστυνομία σε αναφορά της. 

Yahoo News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου