''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Ο άντρας που γράφει με... δάκρυα


Ένας άντρας από την Κίνα μπορεί να γράφει καλλιγραφικά με νερό που εκτοξεύεται από τα μάτια του. 

Ο 56χρονος Ru Anting, από το Luoyang της περιοχής Henan, ρουφάει το νερό με τη μύτη του και στη συνέχεια το ψεκάζει μέσω των δακρυγόνων αδένων.

Ο Anting πρόσφατα παρουσίασε τις ικανότητες του στο πάρκο Lotus World της πόλης Shanshui στο Guangdong, γράφοντας τέσσερεις λέξεις: 'Fu Ru Dong Hai' (Μοίρα απέραντη όπως η θάλασσα), σε έναν πίνακα καλυμμένο με κόκκινο χαρτί.

Ο Ru δήλωσε ότι ανακάλυψε το ασυνήθιστο ταλέντο του ως παιδί, ενώ κολυμπούσε σε έναν ποταμό.

«Κάποιες φορές κατάπινα νερό ενώ κολυμπούσα και όλως τυχαίως ανακάλυπτα ότι το νερό που κατάπινα εκτοξεύονταν από τα μάτια μου. Οι φίλοι μου σοκαρίστηκαν όταν το παρατήρησαν.»

Ωστόσο ο Ru άρχισε να ασκεί το ασυνήθιστο ταλέντο στις αρχές του 1990, όταν έχασε τη δουλειά του σε ένα εργοστάσιο λιπασμάτων μετά από 20 χρόνια.

«Έκτοτε ξεκίνησα να προπονούμαι και να ακονίζω τις ικανότητες μου.»

Μετά από τρία χρόνια έντονης προπόνησης, ο κύριος Ru ανακάλυψε ότι είναι σε θέση να εκτινάξει νερό κατά βούληση στα 3 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου