''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

$ 2 εκατομμύρια στοίχημα ότι έρχονται εξωγήινοι


Σαν να μην ήταν αρκετή η οικονομική κρίση, το πρακτορείο στοιχημάτων William Hill αναφέρει ότι ένας άντρας από το Wiltshire θα παραλάβει από το πρακτορείο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $ 2 εκατομμυρίων, εάν η πρόβλεψή του για μαζική εμφάνιση ΑΤΙΑ την επόμενη εβδομάδα επαληθευτεί. 

Ο Lawrence Tout στοιχημάτισε $ 2.000 με απόδοση 1000/1 ότι ο George Bush ή ο Gordon Brown θα επιβεβαιώσουν επισήμως στις 14 Οκτωβρίου την εμφάνιση ΑΤΙΑ.

«Το στοίχημα του κυρίου Tout είναι το μεγαλύτερο που έχει πονταριστεί ποτέ για ΑΤΙΑ, αλλά δεν φαίνεται να είναι ο μόνος που πιστεύει ότι θα μας επισκεφτούν εξωγήινοι την επόμενη εβδομάδα. Εάν κάτι τέτοιο γίνει, τότε θα πρέπει να καταβάλουμε το ποσό των $ 2 εκατομμυρίων στον κύριο Tout,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του πρακτορείου, Graham Sharpe.

Δεκάδες επιστήμονες, που ασχολούνται με τα ΑΤΙΑ, έχουν ορίσει την 14η Οκτωβρίου ως την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί μαζική εμφάνιση διαστημοπλοίων στην ατμόσφαιρα της Γης, και τα οποία θα παραμείνουν για τουλάχιστον δύο ημέρες. Άνθρωποι, που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν με εξωγήινους, δηλώνουν ότι σκοπός των εξωγήινων είναι να αποδείξουν στους ανθρώπους ότι έχουν αδέρφια εκτός της Γης, που είναι ακριβώς όπως αυτοί, βάζοντας τέλος στη θρησκευτική, ιστορική και επιστημονική χειραγώγηση των ανθρώπων από της επίγειες κυβερνήσεις, που μετρά πάνω από 2.000 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου