''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Η Sony Ericsson επίσημη εταιρεία κινητών τηλεφώνων για το Μουντιάλ του 2010

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010. Η Sony Ericsson αποτελεί την επίσημη εταιρεία κινητών τηλεφώνων της παγκόσμιας διοργάνωσης και η συνεργασία της εμπίπτει στην κατηγορία Digital Life, στην οποία δραστηριοποιείται από το 2005 η Sony Corporation, συνεργάτης της FIFA και μια από τις ιδρυτικές εταιρίες της Sony Ericsson.

- Η χορηγία της Sony Ericsson θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2010 και συμπεριλαμβάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010 που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική. Η εταιρεία θα μπορεί να εκμεταλλευτεί αποκλειστικά δικαιώματα παγκοσμίως, ενώ παράλληλα θα έχει πρόσβαση και σε επιπλέον δικαιώματα που ανήκουν στην FIFA.

Με τη νέα αυτή χορηγία δίνεται η ευκαιρία στη Sony Ericsson να συμμετάσχει σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως. Η εταιρεία, βασιζόμενη στην ήδη επιτυχημένη χορηγική δράση που έχει αναπτύξει με το ony Ericsson WTA Tour, τη μεγαλύτερη χορηγία του επαγγελματικού τένις γυναικών, θα επιδιώξει τώρα να προσφέρει και στους ποδοσφαιρόφιλους νέες μοναδικές εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου