''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Το "βιαστικό" γραφείο στοιχημάτων


Η "Paddy Power", η κύρια ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων, ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να καταβάλει από τώρα τα κέρδη τους στους παίκτες που στοιχημάτισαν στη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις αρχές Νοεμβρίου 

Η "Paddy Power", η κύρια ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων, ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να καταβάλει από τώρα τα κέρδη τους στους παίκτες που στοιχημάτισαν στη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Η Paddy Power θα καταβάλει συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στους κερδισμένους, ενώ απομένουν ακόμη τρεις εβδομάδες πριν από την ψηφοφορία της 4ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

"Κηρύσσουμε αυτή την κούρσα τελειωμένη και συγχαίρουμε όλους αυτούς που υποστήριξαν τον Ομπάμα, τα κέρδη σας σας περιμένουν", ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων την επομένη της τελευταίας τηλεμαχίας μεταξύ του Δημοκρατικού υποψηφίου Μπαράκ Ομπάμα και του ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του Τζον Μακέιν.

"Έστω κι αν ο γερουσιαστής (Μπαράκ Ομπάμα) δεν βρέθηκε στο καλύτερο επίπεδό του στη διάρκεια του τελευταίου ντιμπέιτ το περασμένο βράδυ, πιστεύουμε πως έχει ήδη κάνει περισσότερα απ’ όσα είναι αρκετά για να τερματίσει πρώτος στις 4 Νοεμβρίου", συνεχίζει η Paddy Power στην ανακοίνωσή της.

"Η γενική τάση από την αρχή του καλοκαιριού ήταν να στοιχηματίζουν όλοι υπέρ του Ομπάμα", επισήμανε το γραφείο στοιχημάτων.

Πριν από το καλοκαίρι, η Paddy Power είχε επίσης αποφασίσει να καταβάλει προκαταβολικά τα κέρδη τους στους παίκτες οι οποίοι είχαν στοιχηματίσει υπέρ του νέου δημάρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, πριν από την ψηφοφορία που επιβεβαίωσε την ήττα του Κεν Λίβινγκστον στις αρχές Μαΐου.
AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου