''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Επίσημη ανακοίνωση για το Star Wars: The Old Republic

Η LucasArts και η BioWare εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία του Star Wars: The Old Republic. Πρόκειται για ένα massively multiplayer online [MMO] game, το οποίο τοποθετείται χρονικά μερικές χιλιάδες χρόνια πριν την ιστορία που εκτυλίσσεται στις πασίγνωστες κινηματογραφικές ταινίες του George Lucas. Το The Old Republic αναμένεται να κυκλοφορήσει από την EA, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

- Μιλώντας για το νέο game, ο ισχυρός άνδρας της BioWare Dr Ray Muzyka δήλωσε ότι "τα MMOs περιλαμβάνουν τρεις βασικούς άξονες: μάχη, εξερεύνηση και ανάπτυξη χαρακτήρων. Στο The Old Republic προσθέτουμε άλλη μία διάσταση - τη σεναριακή εξέλιξη".

Το νέο MMO game φιλοδοξεί να τα καταφέρει καλύτερα από την πρώτη απόπειρα που φέρει το όνομα Star Wars: Galaxies. Βέβαια, εν όψει της νέας κυκλοφορίας, απομένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει με το Galaxies, το οποίο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό των gamers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου