''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Απλά... χαλαρώστε!


Ένας Βρετανός ψυχολόγος ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει το πιο χαλαρωτικό δωμάτιο στον κόσμο. 

Ο Richard Wiseman δημιούργησε το δωμάτιο στο πανεπιστήμιο του Hertfordshire, συνδυάζοντας χρόνια επιστημονικής έρευνας για τον τρόπο που μπορεί να χαλαρώσει ο άνθρωπος.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Times», το δωμάτιο διαθέτει απαλά χρώματα, άρωμα λεβάντας, διάχυτο πράσινο φως και απαλή μουσική.

Αυτή την εβδομάδα, το μαγικό αυτό δωμάτιο θα μπορούν να επισκέπτονται αγανακτισμένοι τραπεζικοί, οικονομικοί σύμβουλοι και όλοι αυτοί που φέρουν περιττό άγχος για να βρουν τη γαλήνη.

Ο καθηγητής Wiseman θα μελετήσει τις αντιδράσεις, θα κάνει διαφοροποιήσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ατόμων και θα διαφημίσει το δωμάτιο του ως μια αναγκαία εστία για επιχειρηματίες και σχολεία.

«Έως σήμερα μελετούσαμε όλα τα συστατικά ξεχωριστά, ωστόσο κανείς έως σήμερα δεν είχε επιχειρήσει να τα συνδυάσει. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δούμε εάν όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να μας κάνουν να χαλαρώσουμε πραγματικά.» 

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου