''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Γίνε πρεσβευτής του Saferinternet.gr


Ο Ελληνικός Κόμβος Ασφαλούς Διαδικτύου Saferinternet.gr προσκαλεί νέους και νέες, από 12 έως 16 ετών, που αγαπούν το Διαδίκτυο και επιθυμούν να το κάνουν ασφαλέστερο για όλους, να γίνουν μέλη του πάνελ νέων.

Το πάνελ θα αποτελείται από 4 αγόρια και 4 κορίτσια που φοιτούν σε σχολεία της Αττικής ή περιοχών με εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις σε τριμηνιαία βάση.

Οι νέοι θα δρουν ως πρεσβευτές του Κόμβου στους συνομηλίκους τους, θα παραθέτουν τις εμπειρίες τους στον Κόμβο για να τίθενται υπόψη στην υλοποίηση δράσεων αφύπνισης του κοινού γύρω από την ασφαλή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών και θα συμμετέχουν ενεργά σε εκδηλώσεις του Κόμβου (όπως στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου), καθώς και σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου και θα έρχονται σε επαφή με αντίστοιχα πάνελ νέων από τους συνάδελφους Κόμβους στην Ευρώπη.

Βασικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχει ένας νέος είναι οι καλές του επιδόσεις στο σχολείο, η καλή γνώση του Διαδικτύου, να έχει ωριμότητα, σοβαρότητα, θάρρος, επικοινωνιακό ταλέντο και ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα.

Για να λάβει κάποιος μέρος στην προσπάθεια αυτή πρέπει απλά να στείλει, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2008, με ένα mail στη διεύθυνση spapa@saferinternet.gr το βιογραφικό του και ένα κείμενο 200 λέξεων στο οποίο θα γράφει τι αναμένει να αποκομίσει από τη συμμετοχή του στο πάνελ νέων του Ελληνικού Κόμβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου