''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Διαψεύδει η Microsoft τα σενάρια για είσοδο στην αγορά των smartphones


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Microsoft ετοιμάζει ένα smartphone δικής της κατασκευής. Οι φήμες θέλουν τη Microsoft να επιχειρεί είσοδο στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των smartphones, όπου ήδη μεσουρανούν οι Apple, RIM και HTC, μεταξύ άλλων.

- Ωστόσο, η Microsoft έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες πριν πάρουν τη μορφή ειδησεογραφικής χιονοστιβάδας. Ο υπεύθυνος του τμήματος Windows Mobile δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Microsoft δεν έχει καμία πρόθεση να δημιουργήσει smartphone και εμμένει στην πολιτική της να προσφέρει software και υπηρεσίες.

Εν τω μεταξύ, η επερχόμενη έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης αναμένεται να κατακλυστεί από smartphones, με αρκετές εταιρείες να παρουσιάζουν νέα προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου