''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Διαζύγιο μέσω Facebook



Μία γυναίκα ανακάλυψε πως ο 6ετής γάμος της έλαβε τέλος όταν ο σύζυγος της έστειλε μήνυμα μέσω Facebook.

Η 35χρονη Emma Brady, δήλωσε πως ενημερώθηκε για το διαζύγιο όταν ο σύζυγός της άλλαξε την κατάστασή του στο Facebook και εμφανίστηκε το μήνυμα «Ο Neil Brady έδωσε τέλος στο γάμο του με την Emma Brady.»

Οι λεπτομέρειες του χωρισμού αποκαλύφθηκαν όταν ο Neil καταδικάστηκε από το δικαστήριο για επίθεση κατά της συζύγου του στο σπίτι τους.

Η Emma δήλωσε πως μία φίλη της από τη Δανία είδε το διαδικτυακό μήνυμα του Neil και της τηλεφώνησε για να δει εάν είναι καλά.

«Τεντωμένη» σχέση

Η Emma δήλωσε συγκλονισμένη παρόλο που η σχέση της με τον σύζυγό της είχε τα σκαμπανεβάσματά της.

Το ζευγάρι είχε βγει χωριστά τα Χριστούγεννα και ο καυγάς ξεκίνησε όταν επέστρεψαν και οι δύο στο σπίτι τους. Ο Neil ήθελε να δει το κινητό της γυναίκας του. Εκείνη αρνήθηκε να του το δώσει, ο Neil την άρπαξε από το χέρι και την τραυμάτισε πριν να την πετάξει έξω από το σπίτι.

Ο δικηγόρος του Neil υποστήριξε στο δικαστήριο πως η Emma δεν έμαθε πρώτη φορά για το διαζύγιο από το Facebook και δήλωσε πως στη σχέση του ζευγαριού υπήρχε πολύ ένταση.

BBC News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου