''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Η Microsoft προχωρά σε ανανέωση του Windows Live Hotmail


Η γνωστή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail ανανεώνεται και προσφέρει νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες της. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, οι αλλαγές περιλαμβάνουν από αύξηση του αποθηκευτικού χώρου για τα μηνύματα, έως εύκολη εισαγωγή χαρτών και άλλων στοιχείων στα νέα emails.

- Το υπάρχον όριο των 5GB αυξάνεται προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών, ωστόσο η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το νέο ανώτατο όριο. Στο πλαίσιο των αλλαγών, θα δοθεί άμεσα η δυνατότητα για αποστολή και λήψη μηνυμάτων μέσω του πρωτοκόλλου POP3. Σημαντική είναι επίσης η προσθήκη της λειτουργίας Quick Add, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να εμπλουτίσει το μήνυμά του χωρίς κόπο.

Αν και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επισήμως, αναμένεται να ενσωματωθεί σε όλα τα accounts ο Windows Live Web Messenger, επιτρέποντας έτσι την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου