''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

23 φορές νύφη!



Μία ηλικιωμένη γυναίκα 68 ετών ανακηρύχτηκε και επισήμως ως η γυναίκα με τους περισσότερους γάμους στην ιστορία, αφού ντύθηκε νύφη 23 φορές.

Η Λίντα Γουλφ – η οποία παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 16 ετών – έκανε τόσους πολλούς γάμους εξαιτίας της «εξάρτησής της στον ρομαντισμό του γάμου».

Από τους 23 γάμους της, μόνο οι εφτά κράτησαν για εφτά ολόκληρα χρόνια.

Είχε παντρευτεί έναν κατάδικο, έναν επιδιορθωτή μηχανημάτων αυτόματων πωλήσεων, έναν ιερέα, μπάρμεν, υδραυλικούς και μουσικούς.

Δύο από τους συζύγους της αποδείχτηκαν στην πορεία ομοφυλόφιλοι, δύο την απάτησαν, ενώ ένας «αδίστακτος» σύζυγος, - όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια – έφτασε μέχρι το σημείο να βάλει λουκέτο στο ψυγείο.

Η Λίντα κατέχει πλέον μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τους περισσότερους γάμους.

Η «κατά συρροή νύφη», η οποία είναι μόνη εδώ και 10 χρόνια, δήλωσε προσφάτως ότι αναζητά τον 24ο σύζυγό της.

«Πάνε κάτι χρόνια από τότε που ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας για τελευταία φορά. Μου έχει λείψει.»

Η Λίντα, η οποία δεν μπορεί ούτε καν να θυμηθεί τα ονόματα των συζύγων της με τη σειρά των γάμων, παντρεύτηκε για πρώτη φορά την «αδερφή-ψυχή της», τον Τζορτζ Σκοτ, το 1957. Ο γάμος της αυτός διήρκησε 7 χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο καλύτερος εραστής από όλους ήταν ο Τζακ Γκούρλεϊ. «Συνέχεια γύριζα σε αυτόν. Παντρευτήκαμε τρεις φορές.»

Ο γάμος της με τον Φρεντ Τσάντγουικ διήρκησε 36 μόνο ώρες καθώς «δεν υπήρχε πλέον αγάπη.»

Η πιο περίεργη τελετή ήταν στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Ιντιάνα, όπου παντρεύτηκε τον μονόφθαλμο κατάδικο Τομ Στάντζμαν.

Ο τελευταίος της σύζυγος, ο Γκλιν Γουλφ συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτάκια, ενώ είχαν και ένα κοινό στοιχείο. Ο Γουλφ θεωρείται ό άντρας με τους περισσότερους γάμους στο ενεργητικό του, που φτάνουν τους 29.

Ένα χρόνο μετά το γάμο τους, ο Γουλφ πέθανε σε ηλικία 88 ετών.

Σήμερα, η Λίντα βρίσκεται σε γηροκομείο και εκμυστηρεύεται πως δεν απάτησε ποτέ κανέναν της σύζυγο, αλλά δήλωσε: «Οι άντρες με κυνηγούσαν. Προσπάθησα να καταλάβω το γιατί αλλά δεν έβγαλα άκρη.»

The Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου