''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ένας παράξενος γάμος



Μία πολύ δυνατή ένδειξη ότι η Ινδία παραμένει μία χώρα έντονων προκαταλήψεων, ειδικά στις αγροτικές περιοχές της όπου υπάρχει μεγάλο ποσοστό αναλφαβητισμού, είναι η ασυνήθιστη είδηση του αναγκαστικού γάμου ενός μικρού κοριτσιού με έναν… σκύλο, προκειμένου να διώξει μακριά τα «κακά πνεύματα».

Στην ανατολική Jharkhand της Ινδίας, οι κάτοικοι του χωριού Munda Dhanda πάντρεψαν με το ζόρι ένα μικρό κοριτσάκι με ένα αδέσποτο σκυλί επειδή πίστευαν πως η οικογένειά της κινδύνευε από ένα κακόβουλο πνεύμα, από το οποίο δεν θα μπορούσαν να απαλλαγούν διαφορετικά.

Η τελετή έγινε υπό τον ήχο των τυμπάνων, ελπίζοντας πως ο ήχος θα βοηθούσε να διαλυθεί οποιαδήποτε κατάρα στοίχειωνε την άτυχη οικογένεια.

Σε ένα παράξενο γύρισμα της μοίρας, το κορίτσι θα είναι ελεύθερο να παντρευτεί αργότερα έναν άντρα, χωρίς να χρειαστεί να πάρει διαζύγιο από τον τετράποδο σύζυγό της.

Weird Asia News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου