''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ρεκόρ αυξητικής στήθους



Μία γυναίκα από το Τέξας ανακοίνωσε προσφάτως πως έκανε 9 επεμβάσεις αυξητικής στήθους, με σκοπό να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ εμφυτευμάτων μαστού.

Οι γιατροί στην Αμερική αρνήθηκαν να υποβάλλουν την 28χρονη Σίλα Χέρσεϊ σε μία ακόμα επέμβαση αυξητικής στήθους. Όταν επισκέφτηκε τους γιατρούς, το μέγεθος του στήθους της Σίλα ήταν ήδη 34FFF – σήμερα είναι 38ΚΚΚ – αλλά η άρνηση των γιατρών δεν την εμπόδισε να ξαπλώσει για ακόμα μία φορά στο χειρουργικό τραπέζι και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Για μένα, το μεγάλο είναι ωραίο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι,» δήλωσε η Σίλα.

Έχοντας βάλει στόχο, λοιπόν, να αυξήσει ακόμα περισσότερο το στήθος της, η Σίλα πέταξε μέχρι τη Βραζιλία, όπου δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος των εμφυτευμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εγχείριση χρειάστηκαν πάνω από 3,5 λίτρα σιλικόνης.

Η Σίλα χώρισε τον Βρετανό σύντροφό της, ο οποίος πλήρωνε αρχικά τις αυξητικές στήθους της, όταν την παρακάλεσε να σταματήσει τις επεμβάσεις.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ αλλά έπρεπε να τον χωρίσω για να ακολουθήσω το όνειρό μου,» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου