''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Νέο Samsung Memoir T929


Το νέο Samsung Memoir είναι ένα κομψό και λεπτό κινητό, που μοιάζει με φωτογραφική μηχανή. Η οθόνη TouchWiz επιτρέπει την γρήγορη πλοήγηση στο μενού, ενώ ένα από τα συν του τηλεφώνου είναι το ανέβασμα των φωτογραφιών απευθείας στις online ιστοσελίδες sharing.

Διαθέτει κάμερα πολύ υψηλής ανάλυσης, ενώ τα συνολικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του Memoir είναι εντυπωσιακά.

Το μείον του νέου Samsung είναι ότι δεν έχει Wi-Fi, ο περιηγητής του διαδικτύου δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός, η οθόνη αφής χρειάζεται τον χρόνο της, ενώ δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση άλλων widgets εκτός από τα ήδη προεγκατεστημένα του TouchWiz.

Συμπερασματικά, εάν δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα η τιμή, το Samsung Memoir αποτελεί μία άριστη επιλογή για όσους θέλουν ένα κινητό με κάμερα υψηλής ανάλυσης.

Προδιαγραφές:

Συχνότητα: WCDMA (UMTS)/GSM 850/900/1800/1900, χρόνος ομιλίας: πάνω από 330 λεπτά, συνδεσιμότητα με: ψηφιακή κάμερα/ψηφιακό player.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου