''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Στις 28 Μαρτίου η «Ώρα της Γης»



Η επιχείρηση «Ώρα της Γης», που μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα ώστε να συνεισφέρουμε στη μάχη κατά των κλιματικών αλλαγών, είναι προγραμματισμένη εφέτος να γίνει στις 28 Μαρτίου από τις 20.30 έως τις 21.30 τοπική ώρα για κάθε χώρα, όπως ανακοινώθηκε από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF).

Το 2008 περίπου 50 εκατομμύρια πολίτες από 370 πόλεις 35 χωρών μετείχαν στην επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με εκτιμήσεις της οργάνωσης WWF.

Για τη φετινή χρονιά, που είναι αποφασιστικής σημασίας για το κλίμα, στόχος είναι να κινητοποιηθούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο πολίτες στον κόσμο, τονίζεται στην ανακοίνωση της WWF.

Υπενθυμίζεται ότι η διεθνής κοινότητα είχε δώσει ραντεβού τον Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία για τη διάδοχη κατάσταση του πρωτοκόλλου του Κιότο που ολοκληρώνεται στα τέλη του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου