''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ένα ξεχωριστό εμπόρευμα pet-shop



Ένα pet-shop στη Φιλαδέλφεια περίμενε ένα κιβώτιο με τροπικά ψάρια αλλά όταν το δέμα έφτασε, έντρομο το προσωπικό του pet-shop διαπίστωσε πως τελικά παρέλαβε... έναν νεκρό.

Ο Μαρκ Αράμπια, ιδιοκτήτης του pet-shop, βρήκε το φέρετρο όταν βγήκε να παραλάβει το δέμα με τα ψάρια, αξίας 1,000 δολαρίων.

«Στην αρχή, όταν πρωτοείδα το δέμα σκέφτηκα ότι ποτέ ξανά τα ψάρια δεν έχουν έρθει σε τέτοια συσκευασία,» δήλωσε ο Αράμπια.

Τελικά, έμαθε ότι το πτώμα που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο ήταν ενός 65χρονου άντρα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Υποτίθεται ότι το πτώμα έπρεπε να πάει στο νεκροτομείο του Άλενταουν της Πενσιλβάνια αλλά συνέβη ένα «ατυχές μπέρδεμα» στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με τις Αμερικανικές Αερογραμμές.

Η αεροπορική εταιρεία , που μετέφερε το πτώμα από την Καλιφόρνια, δήλωσε πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω «λανθασμένης συνεννόησης μεταξύ του μεταφορέα και του υπευθύνου εμπορευμάτων της αεροπορικής εταιρείας,» ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει «ταπεινά συγνώμη».

«Αυτό που συνέβη ήταν τρομερό. Να δεχτώ μέχρι ένα σημείο ότι έγινε λάθος στα δέματα αλλά από κει μπορείς να καταλάβεις πως μεταχειρίζονται τα πτώματα στο αεροδρόμιο. Είναι πραγματικά ντροπή,» πρόσθεσε ο Αράμπια.

«Εάν ήταν μέλος της οικογένειάς μου, πραγματικά θα είχα καταρρεύσει.»

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου