''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Διαθέσιμος σε 25 γλώσσες ο Internet Explorer 8


Ανακοινώθηκε και επισήμως η διάθεση του Windows Internet Explorer 8 της Microsoft. Ο νέος web browser διατίθεται σε 25 συνολικά γλώσσες, μεταξύ αυτών και η ελληνική, και μπορεί κανείς εύκολα να τον αποκτήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.microsoft.com/hellas/windows/.

«Η κυρίαρχη θέση που κατέχει η χρήση του διαδικτύου στην καθημερινότητά μας, σε συνδυασμό με τις ταχύτατες εξελίξεις που σημειώνονται στις τεχνολογίες του διαδικτύου, επηρεάζουν δραματικά τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη από τον web browser που χρησιμοποιεί. Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ένα γρήγορο, εύχρηστο και ασφαλές εργαλείο, η Microsoft προχώρησε στην ανάπτυξη του Internet Explorer 8, ο οποίος ενσωματώνοντας βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ενισχύει τη συνολική εμπειρία της πλοήγησης στο διαδίκτυο σήμερα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χρήστος Τσάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του Web Science Conference '09, χορηγός του οποίου ήταν η Microsoft Ελλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου