''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Οδηγός ξύπνησε σε φέρετρο...



Ένας Κροάτης μοτοσικλετιστής, ο οποίος έπεσε πάνω στη τζαμαρία ενός γραφείου τελετών, χάνοντας τις αισθήσεις του, όταν συνήλθε συνειδητοποίησε πως βρίσκεται μέσα σε ένα ανοιχτό φέρετρο.

Ο 30χρονος Radoslav Pokrajac, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από τη τζαμαρία του γραφείου τελετών, να αιωρηθεί για λίγο στον αέρα και στο τέλος να προσγειωθεί στο σημείο όπου υπήρχε η έκθεση με τα φέρετρα.

«Ήταν πολύ τρομοκρατημένος,» δήλωσε ένας από τους τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. «Όταν συνήλθε δεν ήξερε εάν ήταν ζωντανός ή νεκρός.»

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, Miro Zirdum, δήλωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που σπάει η τζαμαρία του λόγω τροχαίου.

«Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά αν θυμάμαι καλά,» είπε χαρακτηριστικά ο Zirdum και πρόσθεσε «κανένα όμως από τα τροχαία αυτά δεν μου έφερε πελάτες...»

Ananova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου