''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

U.F.O στη Ρωσία


Οι κάτοικοι μικρής πόλης στη Ρωσία δηλώνουν τρομοκρατημένοι από την επιδρομή ιπτάμενων δίσκων στην περιοχή. 

Σε μια και μόνο μέρα πολλοί κάτοικοι της πόλης Verkhnaya Salda παρατήρησαν ιπτάμενους δίσκους να σχίζουν τους αιθέρες πάνω από την περιοχή.

Ο Dmitry Volobuyev, υπεύθυνος τους σταθμού παρακολούθησης της τοπικής οργάνωσης Oυφολόγων, δήλωσε ότι ο sky surfer, Yevgeny Mamin, ήταν αυτός που παρατήρησε πιο κοντά από όλους τα μυστηριώδη αντικείμενα.

Ο νεαρός άντρας πετούσε με το ανεμόπτερο του όταν είδε από μακριά ένα κυκλικό αντικείμενο έντονου κίτρινου χρώματος. Το αντικείμενο δεν έκανε θόρυβο, ενώ ανήλθε περίπου σε ύψος 100 μέτρων. Το αντικείμενο βρισκόταν στον αέρα στο ίδιο ύψος με το ανεμόπτερο και κινείτο αργά.

Άλλη μια κάτοικος της περιοχής, η Svetlana Berezkina, πήγαινε στο σπίτι με την κόρη της την ίδια στιγμή, γύρω στις 11:00 μμ. Και οι δύο περιέγραψαν το ιπτάμενο αντικείμενο ως μια μικρή στρογγυλή μπάλα, η οποία κινείτο αργά. Και εκείνες μπόρεσαν να διακρίνουν ότι το αντικείμενο δεν βρισκόταν πολύ ψηλά από το έδαφος.

Ο Dmitry Volobuyev επισκέφτηκε την μικρή πόλη για να εξερευνήσει το φαινόμενο. Ο ειδικός είχε στη διάθεση του φωτογραφίες αλλά και βίντεο από κινητό με τα ύποπτα ιπτάμενα αντικείμενα.

«Όταν παρακολούθησα το βίντεο, μου ήρθαν στο μυαλό παρόμοια περιστατικά και ζήτησα από τους κατοίκους να μου πουν εάν γινόταν κάποιος γάμος εκείνο το βράδυ. Όλοι παραδέχτηκαν ότι εκείνη τη βραδιά γινόταν όντως ένας γάμος στην πόλη. Όπως αποδείχτηκε νιόπαντροι είχαν εκτοξεύσει ένα μπαλόνι με κερί εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι πέρασαν το μπαλόνι για ιπτάμενο δίσκο. Έχω συναντήσει πολλά παρόμοια περιστατικά στη ζωή μου,» σχολιάζει ο Volobuyev.

«Όσο για τη φωτογραφία, δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε κάποιο συμπέρασμα. Παρόλα αυτά, το αντικείμενο στη φωτογραφία μοιάζει με έντομο, διακρίνονται μάλιστα και τα φτερά του. Το τεράστιο έντομο κινήθηκε γρήγορα και ίσως ο φωτογράφος να μην το παρατήρησε» αναφέρει απογοητευμένος ο Volobuyev.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου