''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Η νοστιμιά του έγγαμου βίου


Ένα ζευγάρι, εθισμένο σε junk food, γιόρτασε το γάμο του με την τούρτα των ονείρων του, ένα cheeseburger 19 κιλών! 

Το γιγαντιαίο cheeseburger των Tom και Kerry Watts είχε πλάτος περίπου 50 εκατοστά και ζύγιζε 19 κιλά.

Η εκκεντρική γαμήλια τούρτα ήταν το κεντρικό θέμα της γαμήλιας δεξίωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Zak's American Diner, στο Νόργουικ της Αγγλίας.

Ο 36χρονος πυροσβέστης Tom, είπε: «Όχι μόνο κατάφερα να παντρευτώ τη γυναίκα των ονείρων μου, αλλά είχα και το χάμπουργκερ των ονείρων μου την ίδια μέρα.»

«Δεν μπορούσα να πιστέψω το μέγεθος αυτού του χάμπουργκερ, ήταν εκπληκτικό, όλα ήταν τέλεια, ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου.»

Η 36χρονη Kerry, πρόσθεσε: «Λατρεύουμε τα χάμπουργκερ και σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα, έκανε τη μέρα μας ακόμα πιο ιδιαίτερη.»

Για την δημιουργία του γιγαντιαίου χάμπουργκερ χρειάστηκε μια ολόκληρη μέρα. Θα έπρεπε να ψηθεί για τρείς ολόκληρες ώρες, ενώ χρειάστηκαν τρείς μάγειρες για να το βγάλουν από το φούρνο. Το χάμπουργκερ περιείχε 12 μαρούλια, 12 κρεμμύδια, 30 ντομάτες, 48 πίκλες, 2 κιλά τυρί, ένα λίτρο κέτσαπ και ένα λίτρο μαγιονέζα.

The BlogK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου