''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Έκδοση 3.0.2 για τον Firefox

Η έκδοση 3.0.2 του Firefox διορθώνει τέσσερα προβλήματα ασφαλείας [δύο εκ των οποίων έχουν χαρακτηριστεί υψίστης σημασίας], καθώς επίσης μια σειρά από διαπιστωμένα bugs, ενώ δε λείπουν και επιμέρους μικρές βελτιώσεις. Παράλληλα, το Mozilla Foundation ανανέωσε τη σειρά 2.0.x [2.0.17 η τρέχουσα έκδοση] του Firefox [για όσους χρήστες δεν έχουν αναβαθμίσει στις εκδόσεις 3.x] διορθώνοντας τα ίδια προβλήματα ασφαλείας.

- Παρ' ότι το Mozilla Foundation δεν ανακοίνωσε αν έχουν ήδη προλάβει κάποιοι κακόβουλοι να εκμεταλλευτούν τα διαπιστωμένα προβλήματα ασφαλείας, η αναβάθμιση στις τρέχουσες εκδόσεις κρίνεται απαραίτητη για όλους τους χρήστες του browser [αν και στις περισσότερες περιπτώσεις θα γίνει αυτόματα μέσω του συστήματος αυτόματης ανανέωσης του Firefox].


The BlogK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου