''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Επέκταση εγγύησης έως και τρία έτη για τα προϊόντα Canon

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, θέτει σε ισχύ μία νέα προσφορά για κάθε αγορά καταναλωτικών προϊόντων, από οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει προϊόντα της επίσημης αντιπροσωπείας. Συγκεκριμένα, για τα καταναλωτικά προϊόντα της Canon που θα πωληθούν κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2008, η Intersys εξασφαλίζει διετή εγγύηση καλής λειτουργίας, διπλασιάζοντας το χρόνο εγγύησης, και προσφέροντας κατ' αυτόν τον τρόπο μοναδικά προνόμια στον καταναλωτή. - Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι

οι αγοραστές των compact φωτογραφικών μηχανών της σειράς Digital IXUS, που θα πωληθούν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς θα συνοδεύονται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας.


Καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης, η συσκευή επισκευάζεται δωρεάν σε περίπτωση δυσλειτουργίας που δεν οφείλεται σε μη ενδεδειγμένη χρήση. Απαραίτητη ωστόσο, είναι η διατήρηση της απόδειξης αγοράς του προϊόντος, στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία αγοράς του, και η επίδειξή της κατά την παράδοση του προϊόντος στο τμήμα Service της Intersys (Βόλου 7, Μοσχάτο Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9554.001).

Ο κ. Διονύσης Ζήβας, Διευθυντής του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys δήλωσε: "Με τη συγκεκριμένη ενέργεια θέλουμε να τονίσουμε εμπράκτως την αξιοπιστία των προϊόντων της κορυφαίας κατασκευάστριας Canon, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα επιπλέον κίνητρο για να προτιμήσουν τα προϊόντα μας."


The BlogK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου