''The BlogK''... Από τον Σεπτέμβριο του 2008 καθημερινά προσθέτουμε επιστημονικά νέα τεχνολογικά παράξενα και γενικά θέματα που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο του 21ου αιώνα. Συλλέγουμε πληροφορίες από το ίντερνετ και άλλες πηγές και τα συγκεντρώνουμε στο blog μας!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, 2:55 μ.μ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

The Sims 3


Η EA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PC GAME THE SIMS 3, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ 

Το The Sims 3 Σου Δίνει Απόλυτη Ελευθερία Ενω Παράλληλα Σου Προσφέρει Ατελείωτες Επιλογές Να Δημιουργήσεις

REDWOOD CITY, CA — 19 Μαρτίου, 2008— Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα τις πρώτες πληροφορίες ενός από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους, του The Sims™ 3. Έχοντας μια ολοκαίνουργια μηχανή η οποίο αναπτύσσεται για τρία χρόνια τώρα, το The Sims 3 σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε με τους μοναδικούς σας Sims σε μια ανοιχτή γειτονιά ακριβώς ένα βήμα από την πόρτα του σπιτιού τους. Τα καινούργια χαρακτηριστικά που θα περιέχονται μέσα στο παιχνίδι είναι η νέα ανοιχτή και ζωντανή γειτονιά, ο νέος τρόπος να δημιουργείς ένα Sim, οι νέες ακόμα πιο ρεαλιστικές προσωπικότητες και η νέα και απεριόριστη προσαρμοσιμότητα των αντικειμένων. Το The Sims 3 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2009. 

Η σειρά The Simsέχει χαρακτηριστεί εδώ και καιρό για την απήχηση που έχει στο κοινό παγκοσμίως και στους άντρες και στις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Λόγω της μεγάλης πίστης που έχει η κοινότητα του The Sims έχει οδηγήσει τη σειρά στον εντυπωσιακό αριθμό των 98 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως! Γιορτάζοντας την δημιουργία, το χιούμορ και την φιλία , η σειρά The Sims έχει εδραιωθεί πλέον ως ένα παγκόσμιο φαινόμενο από την πρώτη κυκλοφορία του το 2000.

Τώρα, το The Sims 3 έχει σχεδιαστεί ώστε να γίνει το ορόσημο για τα παιχνίδια νέας γενιάς του The SimsLabel. 

"Στο The Sims 3, οι Sims μπορούν πλέον να υπερβούν τα όρια του σπιτιού τους, και να βρεθούν σε μια ανοικτή, ζωντανή γειτονιά, όπου να αλληλεπιδρούν με άλλους Sims χρησιμοποιώντας το νέο ουσιαστικότερο σύστημα προσωπικότητάς" είπε ο Rod Humble, επικεφαλής των The Sims στούντιο. "Είναι αυτός ο τύπος ατελείωτου gameplay που εμπνέει τις απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες. Επιπλέον οι νέοι στόχοι και τα συστήματα ανταμοιβών θα δώσουν στους παίχτες όλων των ειδών από τους σκληροπυρινικούς gamers μέχρι τους πιο απλούς τη δυνατότητα να απολαύσουν μακροπρόθεσμο gameplay." 

Νέα Ζωντανή Γειτονιά - Οι Sims σας μπορούν να εξερευνούν την γειτονιά ελεύθερα.
Οι Sims σας θα μπορούν να τριγυρνούν στη γειτονιά, να επισκέπτονται τους γείτονες τους και να εξερευνούν τον περιβάλλοντα χώρο. Θα μπορούν να κατηφορήσουν στο κέντρο της πόλης να βρούν φίλους, να γνωρίσουν κάποιον στο πάρκο, ή να συναντηθούν με συνεργάτες τους στο δρόμο. Αν οι Sims σας βρεθούν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, κανέις δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί. 

Νέο Create A Sim - Δημιουργήστε οποιοδήποτε Sim μπορείτε να φανταστείτε.
Νέα εύχρηστα εργαλεία σχεδιασμού σας επιτρέπουν να έχετε απεριόριστη ελευθερία στη δημιουργία των Sims σας. Σχεδιάστε το μέγεθος και τη μορφή του Sim. Επιλέξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των μαλλιών ακόμα και τα ρούχα που θα φοράει. 

Νέες Ρεαλιστικές Προσωπικότητες - Κάθε Sim είναι πλέον ένα πραγματικά μοναδικό άτομο, με ξεχωριστή προσωπικότητα.
Δημιουργήστε ρεαλιστικούς Sims με ξεχωριστούς χαρακτήρες. Επιλέξτε μεταξύ δεκάδων προσωπικών χαρακτηριστικών και συνδυάστε τα με πολλούς διαφορετικούς και αστείους τρόπους. Οι συνδυασμοί των χαρακτηριστικών που επιλέγετε - γενναίος, κουλτουριάρης, μοναχικός, τελειομανής, ρομαντικός, τεμπέλης, παρανοϊκός και πολλά πολλά άλλα. - βοηθούν στο να διαμορφώσετε την συμπεριφορά των Sims σας και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν με τους άλλους. Οι Sims σας πλέον είναι πολύπλοκες προσωπικότητες με μοναδικά χαρακτηριστικά. 

Νέα Απεριόριστη Προσαρμοσιμότητα - Ο καθένας προσαρμόζει οτιδήποτε! 
Κτίστε την κατοικία των ονείρων σας ή σχεδιάστε το απόλυτο σπίτι. Προσαρμόστε τα πάντα από δάπεδα έως και τα φυτά, τους καναπέδες και την ταπετσαρία. Είναι εύκολο και διασκεδαστικό να αλλάζετε χρώματα και καλύμματα δίνοντας απεριόριστες επιλογές συνδυασμών. Ή μπορείτε να διαμορφώσετε τη γειτονιά των Sims σας με προσχεδιασμένα κτήρια και έπιπλα. Κάθε Sim θα ζει σε μια πολύτελεστατη βίλα, ονειρεμένα σπίτια ή και απλές κατοικίες. 

”Η μηχανή και η τεχνολογία στο The Sims 3 έχουν σχεδιαστεί να απελευθερώνουν την φαντασία των παικτών λόγω της ρεαλιστικής όψης και της ξεχωριστής προσωπικότητας που θα έχουν οι Sims καθώς και το ότι θα μπορούν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα στην γειτονιά τους,” πρόσθεσε ο Ben Bell, Executive Producer του The Sims 3. “Οι παίκτες θα συγκλονιστούν με το επίπεδο ρεαλισμού του The Sims 3!” 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.TheSims3.com.

The BlogK


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου